Az oldalas után a második legízletesebb hús, a fej és a karaj közti rész.
A hús közti zsírhálózottság kimondottan alkalmassá teszi a sütésre.
A szeleteket sózzuk, fűszerezzük majd pihentessük pár órát,de lehet egy-két napot is. Szeletben sütéskor először forró zsírban kezdjük el sütni, ha mindkét oldalán kérge sült, akkor tegyük takarékra, és hagyjuk fedő alatt párolódni. Ha megpuhult ,akkor vegyük le a fedőt és süssük le zsírjára. Ilyenkor vékonyra szeletelt fokhagymát is tehetünk rá.
Egyben sütéskor szintén sózzuk fűszerezzük, és fokhagymával megtűzdeljük, egy vékony éles késsel beleszúrunk és a keletkezett lyukba bedugunk egy gerezd fokhagymát. Ezt párszor megismételjük, ezután legalább egy éjszakát állni hagyjuk. Sütőzacskóban javaslom sütni. Fontos, hogy a zacskót ne felejtsük el megszurkálni tűvel, de jobb fogpiszkálóval. Sütési idő a hús nagyságától függ 1,5-2,5 óra, 150-160 C fokon. A sütési idő vége felé vágjuk le a zacskót és egy fokozatot emeljünk a hőfokon, hogy megpiruljon a hús. Sütés után hagyjuk legalább 10 percet pihenni.