Marha hátszín csont nélkül

cikkszám: 4260
Egységár: 5 500Ft / Kg
Az Ön által választott mennyiség esetén fizetendő:
5500 Ft
Kg
Marha hátszín csont nélkül
Termékleírás

Mit lehet főzni belőle?

Szeletben sütés, pl. pirított gombás hátszín.

Egyben sütés.

Egy 2-3 hetes érlelés után a hátszínt vegyük ki a hűtőből és sózzuk, borsozzuk.Tört borsot javaslok. Majd hagyjuk szoba hőmérsékletre felmelegedni. Forró serpenyőben pici olívaolajon süssük meg minden oldalát. Ne ijedjünk meg hogy leég, ha kell kicsit mozgassuk meg közben. Oldalanként 2-2,5 percet, nagyságtól függően. Sütés után takarjuk le, és hagyjuk 15 percet pihenni szeletelés előtt.

Kívül sült kérget, belül rózsaszín húst kell kapnunk:

Fontos: az érlelésnek 2-3 hétnek kell lenni, mert csak akkor lesz a belső rózsaszínű hús omlós. 

 

TOVÁBBI TERMÉKEINK
2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények