Marha fehérpecsenye

cikkszám: 4265
Egységár: 4 200Ft / Kg
Az Ön által választott mennyiség esetén fizetendő:
4200 Ft
Kg
Marha fehérpecsenye
Termékleírás

Nagyon szép sovány, henger alakú húsrész.

Szeletelni vagy egyben párolni kiváló. Zsiradékot nem tartalmaz, ezért érdemes valamilyen mártást készíteni hozzá.

Paradicsomos hús

A húst felszeleteljük( nem kell túl vékonyra) sózzuk, kicsit borsozzuk. Hűvös helyen egy-két órát állni hagyjuk.

A szeleteket forró zsiradékon hirtelen megsütjük, majd kiszedjük. A maradék zsíron apróra vágott hagymát megdinsztelünk,(5-6 szelet húshoz egy fejet) később 3-4 gerezd apróra vágott fokhagymát is hozzáteszünk.Amikor kezd sárgulni beleteszünk egy 150g -os "Arany fácán" paradicsom konzervet. Felöntjük vízzel, és ebben a szószban fedő alatt pároljuk a hússzeleteket, ha kell pótoljuk a folyadékot. A párolás hossza a hústól függ. Ha a hús megpuhult kiszedjük. A mártást forralással besűrítjük, közben ha kell utánízesítjük,só, bors és ha kell egy kis cukor. Aki szereti az olaszos ízeket tehet bele egy kevés oregánót. A sűrítés után a hús szeleteket visszarakjuk a mártásba, és összemelegítjük.

Főtt burgonyával tálaljuk 

A sütés előtt a hús szélén lévő hártyákat vagdossuk be, így a hússzelet nem kunkorodik fel.

Aki nem szereti a marhahúst, az megcsinálhatja sertés karajból is, de a marhával sokkal karakteresebb az ízek harmóniája.

 

TOVÁBBI TERMÉKEINK
2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények