Bőrös sertés comb

cikkszám: 4231
Egységár: 1 900Ft / Kg
Az Ön által választott mennyiség esetén fizetendő:
1900 Ft
Kg
Bőrös sertés comb
Termékleírás

A sertés egyik legsoványabb része. Aki ragaszkodik a sovány húshoz annak ajánlom, de ne felejtsék el, a hús igazán finom ízét a vékony zsírréteg adja. Ha leszedjük a zsíros részeket és úgy sütjük akkor túlságosan száraz lesz. Ebből a húsrészből az alábbi recept a kedvencem. Próbálják ki !!!

Frédi-Béni szelet.

2-3 cm vastag szeletet sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük. Pár órát, esetleg egy éjszakán át pihentessük olaj alatt.

Forró zsírban (kényesebbek olajban) serpenyőben hirtelen egy kis kérget sütünk mindkét oldalára, majd levesszük a tűzről. Hagyjuk egy kicsit lehűlni. Egy - két dl száraz fehérbort öntünk rá, majd lefedjük, és takarékon pároljuk, amíg meg nem puhul. Puhulás után a fedőt levesszük és zsírjára sütjük. Aki szereti a fokhagymát, az tegyen a zsírjára sütés vége előtt, egy kevés szeletelt fokhagymát a zsírba. Ha kész, fedjük le és pár percig pihentessük.

Figyelmeztetés: a kéregsütés után vigyázzunk, hogy a zsír lehűljön, mert a forró zsírba öntött bor fröcskölni fog!!!!

A bőrét pár helyen vagdossuk be, mert a sütés közben a bőr összehúzódik és a hús felkunkorodik.

TOVÁBBI TERMÉKEINK
2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények