Sertés szűzpecsenye

cikkszám: 4216
Egységár: 3 000Ft / Kg
Az Ön által választott mennyiség esetén fizetendő:
3000 Ft
Kg
Sertés szűzpecsenye
Termékleírás

A karaj melletti rész.Nagyon puha sovány hús. Hamar puhul, sütni, rántani ajánlom. A soványsága miatt valamilyen mártással javaslom.

Egy megrendelés esetén maximum 5 kg rendelhető.

Gyorsan, könnyen elkészíthető étel, kezdőknek is ajánlom.

A szűzérmét 2 cm-es vastag szeletekre vágjuk, kicsit megütögetjük, hogy kilapuljon, de nem kell túl vékonyra. Sózzuk, majd hagyjuk állni legalább 20 percet. Lisztbe forgatva hirtelen megsütjük mindkét oldalát. Vigyázzunk, hogy ha csak több részletben tudjuk megsütni a húsokat, akkor a korábban sütött húsokról a leesett liszt megéghet!!! Ezt a veszélyt úgy csökkenthetjük, hogy a húsok kiszedése és az újak berakásának idejére takarékra tesszük a gázt.

A visszamaradt zsiradékra ráöntünk egy üveg lecsókonzervet és összekeverjük. Ebbe a mártásba belerakjuk a hússzeleteket, és fedő alatt pároljuk. A párolás közben sűrűn mozgassuk, rázogassuk, mert könnyen letapad. Amikor a hús megpuhult, akkor kiszedjük a szeleteket. A mártást kiszedjük összeturmixoljuk, majd visszaöntjük a lábasba és melegítjük. A melegítéskor, sűrű kevergetés közben beleteszünk  2-3 felvert tojást. Amikor a tojás egyenletesen eloszlott a szószban,  és besűrítette akkor kész. Esetleg sózzuk, ha kell pici cukorral enyhítsük a paradicsom savanyúságát. 

Hasábburgonyával tálaljuk.

TOVÁBBI TERMÉKEINK
2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények