Vágóhíd

Vállalatunk a hazai fogyasztói igényeket maximálisan szem előtt tartva üzemelteti a vágóhídját, mely az elmúlt két évtized alatt több tonnányi húst adott a családok asztalára.

Az egyéni vállalkozásból lett piacvezető vágóhidunk napi kapacitása a vezető nagykereskedők mellett a saját bolt- és éttermünk igényeit is ellátja.

A vágóhíd napi kapacitása az élőállat vágás területén:

  • marha 200 db/nap
  • sertés 600 db/nap
  • bárány 1000 db/nap
  • birka 1000 db/nap
  • strucc 100 db/nap
  • ló 100 db/nap

Mi az, amit még a vágóhidunkról tudni érdemes?

A napi kapacitás szinten tartása, valamint a magas vevői igények kiszolgálása érdekében vágóhidunkat és gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, munkatársaink tudását pedig bővítjük. Fejlődésünk eredményként ma már 10.000 nm-nyi területen helyezkedik el az üzemünk, mely a vágóhíd mellett további gazdasági épületeknek ad meg helyet.

A modern infrastruktúrán kívül kiemelten fontosnak tartjuk még termékeink magas minőségét, melyért az Uniós követelményeknek is megfelelő minőségbiztosítási rendszerünk felel. A saját magunk felállított követelményrendszer pedig olyan kiváló húskészítményeket eredményez, melyek minden étkezőasztalon megállják a helyüket.

A vágóhíd rugalmassága pedig lehetővé teszi számunkra, hogy a hazai és a nemzetközi piaci igényeknek megfelelően készítsük elő és csomagoljuk be a kívánt árumennyiséget. A vágóhídon kialakított csontozó, daraboló és csomagoló részlegünk lehetőséget ad az áru egyedi csomagolására, mellyel praktikusan kínálhatják termékeiket a partnereink.

Jó tudni: a vágóhíd folyamatos üzemelésének köszönhetően cégünk még a nagyobb mennyiségű rendeléseket is gyors vállalási határidővel tudja teljesíteni.

 

 

 

2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények