Minőségpolitika

Alapelveink

 • Az erkölcsi és a környezeti értékek iránt elkötelezettek vagyunk.
 • Partnerközpontú tevékenységünkre a megbízhatóság, kommunikációnkra a nyíltság jellemző.
 • Nálunk alapvetően fontos dolgozóinknak, mint legfőbb értékteremtőinknek az elégedettsége.
 • Döntő tényező partnereink/ vevőink fejlődő igényeinek folyamatos, korrekt kielégítése, megelégedettsége.
 • Mindent meg teszünk annak érdekében, hogy vevőink a legmodernebb körülmények között, a legjobb minőségű áruhoz, a legjobb kiszolgálással, a legjobb áron jussanak.
 • Megbízható és átlátható működésünk, elégedett vevőink sokasága a legjobb garancia arra, hogy vevőink számát megsokszorozzuk, és széles körben ismerté tegyük.
 • Beszállítóinkkal a kölcsönös előnyök és elégedettség biztosítása a célunk.
 • Működésünket a hatékonyság, a takarékosság, környezetvédelmek messzemenő figyelembevétele jellemzi.
   

Jövőkép

Olyan dinamikusan fejlődő vállalkozás működtetése, amelyet a termelői és a vevői elégedettség tesz elismerté és sikeressé a határon innen és túl.

 

Béta Fresh Kft. minőségpolitikája


Az a felismerés, hogy korábbi kis kapacitású vágóhíd az egyre szigorodó higiéniai követelményeknek nem felel meg és az elavult technológia alkalmazásával a piacon versenyképtelenekké válunk, egy átfogó fejlesztés végrehajtását tett szükségessé.

Már a fejlesztési tervek kidolgozásával alapvető célként határoztuk meg a termékbiztonság növelését a minőség megtartását, partnereink igényinek pontos kiszolgálását. A 2004-ben befejezett fejlesztésekkel korszerű, a hazai viszonyok között középkapacitású üzemet hoztunk létre, amely a körszerű belső elrendezés és technológiai kialakítás mellett az esztétikus külsőben is megmutatkozik.

A technológiai folyamatok korszerűsítésével jelentősen csökkent az élőmunka részaránya a gépi mozgatású vágóvonalakon a nehéz fizikai munkát megszüntettük. A korábbi tevékenységünket bővítettük a húsbontás és csomagolási tevékenység bevezetésével.

A fejlesztések során kiemelkedően fontosnak tartottuk:

 • A dolgozók képzését mind szakmai, mind a korszerű gépekhez kapcsolódó szemléletbeli változások figyelembevételével.
 • Új munkahelyek teremtését az új tevékenység bevezetésével, valamint a termelés növelésével értük el.
 • A termékbiztonság és a személyi higiénia növelésének érdekében az új üzemben korszerű szociális létesítményeket biztosítunk dolgozóink részére.
 • Jó technológiai gyakorlattal megőrizzük a hozzánk beszállított élő állatok minőségét, a jó minőségű kitermelt hús nyerése érdekében.

Ezért...

 • Korszerű állatfogadó és pihentetőt alakítottunk ki.
 • Új hűtők kialakításával a hűtés gyorsaságának és hatásfokának javítása az élelmiszer biztonság, valamint a minőség megőrzése érdekében.
 • Kézi anyagmozgatás csökkentésével, korszerű átfúvató berendezések alkalmazásával csökkentettük a keletkező szennyvíz mennyiségét, ezzel a környezetvédelmi követelmények kielégítését segítjük elő.
 • A technikai fejlesztéseken túl nagyon fontosnak tartjuk mind a beszállító, mind a vásárló partnereinkkel a kapcsolatok szélesítését, korrekt együttműködés megvalósítását.
 • A városi és környékbeli vevőink színvonalas és választékában is megnövelt kiszolgálásra építettük a vágóhíd közeli húsboltunkat.
   

További célkitűzéseink

 • szoros együttműködés kialakítása a termelőkkel,
 • a fogyasztókhoz még közelebb kerülni a csomagolt húsok forgalmazásának növelésével (sertés, marha, birka, borjú),
 • a munkahelyek megtartása, szükség és lehetőség szerint bővítése.

2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények