Bérvágás

A szigorú szabályozások és a magas többlet költségek mellett sajnos több állattartónak nem adatott meg a saját vágóhíd kialakításának a lehetősége.

A vágóhíd üzemeltetését többek közt az alábbi rendelet szabályozza:
75/2011. (VII. 29.) VM rendelet

A Lac-Hús Kft., mint a hazai húsfogyasztók egyik vezető piaci kiszolgálója kínálja fel a bérvágás lehetőségét, mint hatékony és gazdaságos megoldást. Az alapvetően a kis- és nagykereskedelem kiszolgálására kialakított vágóhíd kapacitása lehetőséget teremt az egyedi megállapodás alapján történő bérvágásra is. Cégünk elsősorban a vágóhíddal nem rendelkező kisvállalkozások és telepek, valamint az átmeneti vágási nehézségekkel küzdő feldolgozók számára kínálja szolgáltatásait.

Az alábbi állatok bérvágását vállaljuk:

 • marha
 • sertés
 • strucc
 • bárány
 • birka

6 ok, hogy miért minket válasszon:

 • több mint két évtizedes tapasztalat
 • korszerűen felszerelt vágóhíd
 • magas biztonsági előírások
 • gyors vállalási határidő
 • igény szerinti csomagolás
 • szállítmányozás

Mi az, amit még a bérvágásról tudni érdemes?

Megrendelőink számára variálható szolgáltatásokat kínálunk a bérvágás területén belül, hogy az egyedi igények hatékony kiszolgálása mellett a költségek is tervezhetőek legyenek. A bérvágás mellett ellátjuk még a csontozást, darabolást és a csomagolást is. Utóbbi szolgáltatásunkat kiemelten ajánljuk azon ügyfeleink számára, akik feldolgozott húsárut esztétikusan, praktikusan, valamint biztonságosan szeretnék vásárlóiknak eladni.

A bérvágás részleteiről és feltételeiről érdeklődjön vágóhidunk üzemeltetőjénél.

 

 

2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények