Bemutatkozás

 Sertés, marha, birka, bárány, strucc vágásával, csontozásával illetve darabolásával és csomagolásával foglalkozunk.

Az üzem jelenlegi kapacitása:

 • marha vágás esetén 200 db/nap
 • sertés vágás esetén 600 db/nap
 • birka vágás esetén 1000 db/nap
   

Export célországaink:

 • Oroszország,
 • Japán,
 • Franciaország,
 • Szlovákia,
 • Csehország,
 • Románia.

 

Hazai piacra illetve exportra dolgozunk, a Magyarországon jelen lévő multinacionális cégekhez (Tesco, Auchan, Metro stb) beszállítunk, mind lédig termékeket, félsertéseket, negyedelt marhákat, mind úgynevezett “gasztro” kiszereléseket (izomcsoportokra bontva vákuumban), mind védőgázas,

habtálcás, konyhakész, szeletelt, darabolt termékeket. Híresek lettünk az érlelt minőségi marhahús termékeinkkel (Íz és hagyomány) melyet a Corával és a Kaposvári Egyetemmel közösen dolgoztunk ki.

Kiemelném az érlelt magyar tarka termékeinket, illetve szürke marha, mangalica, magyar merinó bárányt is napi rendszerességgel vágunk az igényes piacokra.

Termékeinket 3 húsboltunkban is értékesítjük, kibővítve természetesen szárnyas, füstölt, csemegeáru termékekkel. Üzemeltetünk egy Lacikonyhát is, mely az úgynevezett Mintaboltunkkal egy légtérben található és a régi magyaros ételektől kezdve a modern konyháig mindent kínálunk. Lac-Hús Magyaros Éttermi egységünkben kizárólag minőségi hazai alapanyagokból kínálunk ala carte ételeket, alkalmas rendezvények lebonyolítására is.

 

A Gasztroangyal bemutatja:

 

2017. 01. 20.
M. József
Tisztelt Forgalmazó! Ma megkaptam azt a bélszínt amit rendeltem Önöktől. Mind a hús minősége,mind a csomagolása a legmagasabb igényemet is messzemenően kielégítette! Akkor még nem is beszéltem az ügyintézésről,illetve a weblapuk működéséről! Azokról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni!!! Mivel magam is a honi kereskedelemben tevékenykedem 30 éve így úgy gondolom,hogy van rálátásom a szakma rákfenéjére és a nagyon kevés hozzáértő kereskedő SZAKEMBERT is föl tudom ismerni! Tapasztalatom szerint Önök ehhez a kategóriához tartoznak! Gratulálok!
2017. 02. 03.
Kormos Szilárd, Kormos Szilárdné
Tisztelt Schmidt Rudolf! Az áru hiánytalanul megérkezett., 49,5 kg sertéshús, szalonna, mangalica szalonna, birkapörkölt alapanyag. Igaz, hogy a mangalica szalonna valóban nem olyan vastag, ahogy azt említette is, de ez legyen a legnagyobb probléma. Gyönyörú a hús, a bőrős császár pedig egyszerűen szuper, szinte csak húsból áll, alig van rajta szalonna. A dagadó és az oldalas is a megbeszéltek szerint lett csomagolva. A kolbászhús is teljesen megfelel. A perzselt fülből pedig már fogyasztottunk is a férjemmel, mert nagyon szeretjük. A csomagolást is csak dícséret illeti. Precíz, zsugorfóliázott, "hőszigetelt" csomagolás, amit a húsféleségek megkívánnak. Az Ön hozzáállása a vásárlás lebonyolításához az pedig minden elvárásnak a messzemenőkig megfelel: kiváló kereskedelmi és kapcsolatteremtő érzék, rugalmasság, a vevő igényeinek teljes kielégítése, sőt még a csomag megérkezése után is visszajelzést kért a szállított hústermékekkel kapcsolatban, ami nagyon fontos a vevők megtartása érdekében. Sajnos "igazi" kereskedő "nem terem minden bokorban", de Önök minden igényt kielégítő vállalkozással büszkélkedhetnek. További munkájukhoz kitartást, türelmet kívánok, csak így tovább, mert akkor nagyon sok elégedett vásárlójuk lesz még az elkövetkezendő években! Üdvözlettel: Kormos Szilárdné Erika
Vélemény írása

Vélemények